Ghid esențial pentru digitalizarea primăriei

Recomandări pentru reducerea birocrației, eliminarea cozilor și eficientizarea activității primăriilor.

 

Ce veți găsi în acest ghid

În multe primării și administrații publice din țară, cetățeanul este încă nevoit să stea la coadă pentru a depune sau obține diverse acte, a plăti taxe sau, pur și simplu, pentru a primi informații. În România avem cel mai rapid internet, însă ne situăm pe locul 26 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, în cadrul Indicelui economiei și societății digitale (DESI) pentru 2020.

Numărul angajaţilor din industria IT crește constant la nivel național, cu o medie de 10%/an. Acest lucru înseamnă că putem dezvolta aplicații care să ajute la digitalizarea activității din instituțiile publice. Suntem pe locul 5 în rândul statelor membre în ceea ce privește absolvenții în domeniul TIC (5,6% dintre toți absolvenții). 

În acest ghid sintetizăm aspectele cele mai importante de care trebuie să țină cont primăria pentru a-și eficientiza activitatea și pentru a transforma interacțiunea cu cetățeanul.

Ce trebuie să faceți?

  • Completați fiecare câmp cu informații cât mai exacte.
  • Datele introduse trebuie să corespundă strict primăriei pe care o reprezentați.

Ce veți primi?

  • După finalizarea completării pașilor predefiniți, veți primi un e-mail cu ghidul.
  • Ghidul va conține un scor de digitalizare al primăriei, recomandări de aplicații software potrivite companiei, bugete, precum și pașii următori pe care îi veți face în contextul unei implementări software.
Regista este un produs

În ce proporție este primăria dvs. digitalizată?

Vă rugăm să ne oferiți câteva informații care să ne permită să realizăm statistici pe baza acestui chestionar. Informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite doar cu acordul dumneavoastră după cum urmează:

Adresa de email – O vom folosi pentru a vă trimite email-uri de informare în legătură cu rezultatul acestui studiu, produsele și serviciile noastre;

Orașul și județul în care locuiți, tipul de instituție la care lucrați – Folosim această informație pentru a centraliza și grupa datele obținute în urma completării acestui formular cu scopul realizării de statistici.
    Date demografice

    * toate câmpurile sunt obligatorii

    Back To Top