Regista este o aplicație care cuprinde modulele de managementul documentelor și registratură electronică. Soluția noastră facilitează înregistrarea electronică a documentelor și are ca scop atât digitalizarea activității, cât și eliminarea cozilor și reducerea birocrației.

Portalul public de e-Guvernare facilitează comunicarea online dintre cetățeni și instituțiile publice prin modulele: Verificarea online a stării documentelor, Formulare electronice, Sesizări online, Programări online, Plăți online și Monitorul Oficial Local.

Aplicațiile sunt dezvoltate de specialiștii companiei Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România.

Ce ne-a determinat să dezvoltăm aplicația Regista?

În anul 2014, am făcut un plan strategic de digitalizare a instituțiilor publice și private din România, care înregistrează anual un număr mare de documente. Observând gradul ridicat de birocrație la nivel național, am dezvoltat o aplicație care să ajute companiile, instituțiile centrale și autoritățile locale să rezolve atribuțiile zilnice într-un mod mult mai simplu și eficient.

Cum am contribuit la digitalizarea României?

Regista a digitalizat și eficientizat activitatea internă a peste 1100 de instituții și companii din toate cele 41 de județe ale țării. Aducem constant îmbunătățiri aplicației, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor concrete ale clienților noștri. Cu ajutorul celor peste 65.000 de utilizatori, reușim să livrăm un produs care oferă siguranță și îi ajută la o mai bună organizare la locul de muncă.

Misiunea noastră

este să #DigitalizamRomania. Vrem să transformăm un număr cât mai mare de instituții și companii din țară, cu scopul de a le simplifica procesul de lucru.

Viziunea noastră

este să devenim o aplicație utilizată la nivel cât mai larg, în sectorul managementului documentelor și al registraturii electronice.

Valorile noastre

  • performanță
  • inovație
  • progres
  • calitate
  • încredere
  • siguranță

Prin Caravana Regista #DigitalizamRomania

Traseele periodice făcute prin țară de Caravana Regista ne ajută să ne facem cunoscute serviciile, în cât mai multe localități.

Cu ajutorul Caravanei, prezentăm cu ușurință beneficiile aplicației și explicăm în detaliu cum putem ajuta în procesul pentru reducerea birocrației. Avem posibilitatea de a discuta față în față cu potențialii clienți și să le răspundem la fiecare întrebare pe care o au referitoare la funcționalitățile Regista.

Vă mulțumim că sunteți interesat de aplicația Regista. Dacă doriți să îmbunătățiți modul de lucru din cadrul instituției, solicitați un demo gratuit.

Back To Top