Regista, partener de încredere a peste 900 de instituții publice și companii din România

Regista a devenit lider național al aplicațiilor de registratură electronică și e-Guvernare. De la începutul anului peste 100 de noi instituții și companii au optat să implementeze modulele aplicației. Astfel, Regista a atins pragul de peste 900 de clienți și își dorește în continuare să evolueze obiectivul de digitalizare, până la sfârșitul anului, cu peste 1000 de instituții publice și companii private.

De asemenea, echipa Regista a reușit o diversificare a structurii portofoliului, astfel încât în prezent, pe lângă segmentul principal instituit de Unități Administrative Teritoriale, a dezvoltat și alte segmente din cadrul unităților medicale sau instituții de învățământ inferior și superior. Astfel, în prezent printre instituțiile publice care beneficiază de aplicația Regista se află: 

 • Spitalul Clinic de Nefrologie „Doctor Carol Davila” din București
 • Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov 
 • Spitalul Municipal Ploiești, Spitalul Municipal Aiud
 • Universitatea Tehnică de Construcții București
 • Inspectoratul Școlar Județean Iași
 • Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timișoara 
 • Inspectoratul Școlar Județean Prahova
 • Consiliul Județean al elevilor Dâmbovița

Până în prezent, Regista a contribuit la eficientizarea și digitalizarea activității interne din peste 900 de instituţii publice şi companii din toate judeţele ţării. În anul 2022 interacțiunea utilizatorilor cu platforma a crescut semnificativ, înregistrând un total de peste 46.000 de utilizatori, care au înregistrat mai bine de  24 milioane de documente, respectiv 40.000 de solicitări, precum formulare, sesizări sau programări. În urma acestor rezultate, iată ce a declarat Directorul General Regista Digita SA:

„Am atins un prag important în eforturile noastre de digitalizare ale instituțiilor și companiilor locale, lucru care ne confirmă eforturile și ne motivează să venim cu noi soluții inovative. În continuare ne vom concentra pe diversificarea portofoliului de clienți, astfel încât soluția Regista să poată fi utilizată și în spitale, școli sau universități, acolo unde reducerea birocrației, eficiența modului de lucru a angajaților și interacțiunea cu cetățenii sunt la fel de importante. Credem că digitalizarea se poate face mai ușor de jos în sus, din comunități mici, unde factorii de decizie sunt mai aproape de cetățeni. Pentru ei ne pregătim să lansăm funcționalități noi în această toamnă”, a declarat Alexandru Lăpușan, Director General Regista Digital SA

Totodată, echipa Regista a optimizat modulul Programări online pentru a-l face ușor de utilizat în activitatea instituțiilor și a companiilor private. Astfel, noile implementări vin atât în sprijinul funcționarilor publici, care utilizează aplicația, cât și în sprijinul cetățenilor, iar instituțiile au posibilitatea de a-și configura modulul în funcție de nevoile și cerințele lor, având un control total asupra acestuia.

Dacă ai un flux constant și înregistrezi cel puțin 600 de documente pe an, Regista te ajută cu digitalizarea instituției și îți oferă un demo gratuit. Iată care sunt beneficiile testării gratuite:

 • Testare gratuită înainte de achiziție
 • Absența costurilor de implementare
 • Instructaj și setare, la sediul clientului
 • Suport tehnic dedicat și asistență tehnică, prin e-mail sau telefon
 • Promovare gratuită Social Media – Vă ajutăm să promovați modulele Regista prin texte și materiale grafice pentru Social Media, website-ul propriu și alte canale. 

Încearcă gratuit toate modulele disponibile din platformă pentru o perioadă de 30 de zile >> https://regista.ro/#solicita-demo

Back To Top