Regista a devenit membru ANIS

Suntem onorați să vă anunțăm că Regista a devenit membru ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software și Servicii. Odată cu aderarea la structura ANIS, misiunea noastră prinde și mai mult contur prin oportunitatea uriaşă de a valorifica instrumentele digitale.

ANIS este singura asociație patronală a industriei românești de software și servicii, ce are ca scop contribuirea la dezvoltarea industriei românești de tehnologie, reprezentând interesele companiilor IT în mediul economic și politic. 

Scopul ANIS este acela de a asigura o comunitate de membri solidă și de a își face membrii și partenerii să se simtă conectați și în siguranță, devenind reprezentativi și puternici.

Regista membru ANIS

ANIS se implică îndeaproape, alături de alte organizații guvernamentale și neguvernamentale, în crearea și promovarea pe plan internațional a brandului național al industriei de IT. În acest moment, sunt membri ai Digital Europe și ai Confederației Patronale Concordia

Viziunea asociației se transpune într-o strategie bazată pe 3 piloni:

  • Un plan de creștere a pieței interne de software. 
  • Un plan de încurajare a creării de produse și proprietate intelectuală.
  • Un plan de susținere pentru companiile de outsourcing și centrele de cercetare și dezvoltare.

În calitate de membru, Regista se implică alături de ceilalți parteneri și de consiliul Director ANIS, în elaborarea strategiilor, având astfel un rol în dezvoltarea industriei de software și servicii din țara noastră. 

Acest nou parteneriat întărește încă o dată angajamentul Regista de a digitaliza și eficientiza activitatea din administrația publică și companii private.

Inițiativa Regista de digitalizare a reprezentat un instrument optim, eficient și predictibil pentru consolidarea și dezvoltarea unei comunități și pentru accesarea oportunităților sociale. Pentru multe instituții publice și private, aplicația Regista a răspuns nevoilor concrete de tranziție în online pentru o mare parte din sarcinile zilnice.

Consiliul Director ANIS este format din Președinte și Vicepreședinți. Aceștia își voluntariază timpul pentru a reprezenta industria în fața factorilor de decizie din mediul executiv și legislativ, și pentru a dialoga cu organizații și insituții din țară sau străinătate, de tipul: Camere de comerț, asociații profesionale, forumuri economice.

Este important de menționat faptul că membrii din cadrul echipei Regista sunt implicați activ în dezvoltarea industriei IT pe piața locală. Alexandru Lăpușan este vicepreședinte al Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS), iar un alt coleg face parte din Task Force-ul de Digitalizare.

Suntem convinși de faptul că putem aduce un potenţial semnificativ de creştere a eficienţei şi a calităţii serviciilor, precum şi de sporire a transparenţei şi a încrederii cetăţenilor.

Rămâi aproape de noi și află ce vom face în continuare!

Despre activitatea noastră vă ținem la curent aici și pe pagina de Facebook.

#DigitalizămRomânia

Back To Top