Gala Regista 2022: Împreună construim România digitală

Regista, soluția dezvoltată de echipa Zitec, lider de piață pe segmentul aplicațiilor de managementul documentelor și e-Guvernare în administrația publică locală, organizează primul eveniment național prin care premiază primăriile și instituțiile care s-au remarcat în procesul de digitalizare în anul 2021.

Gala Regista 2022

Alături de reprezentanți ai instituțiilor și administrației publice centrale, regionale și locale din toate județele României și din străinătate, reprezentați de top ai companiilor private și personalități mass-media, accentul va fi pus pe soluțiile de digitalizare, atât din perspectiva contribuției pe care o aduce în sectorul public, dar și privind dezbaterea modalităților de accelerare a digitalizării, precum și noile oportunități și funcționalități pe care Regista le introduce în 2022.

Împreună cu organizatorii evenimentului Regista și SpotMedia, partenerii oficiali Zitec, Microsoft, BancaTransilvania, Namirial recunoaștem performanța, încurajăm inovarea și pe cei care creează un mediu de lucru care inspiră progres, calitate, încredere și siguranță.

Evenimentul este susținut de Europa FM, iar partenerii media sunt Total PR, Wall-street, 9AM, Start-up.ro, Ghidul Primăriilor, Agerpres, BizPLUS și Bursa.ro.

Gala Regista 2022 va avea loc pe 20 ianuarie, începând cu ora 16:00, fiind transmisă online pe pagina evenimentului ⬇️ https://spotmedia.ro/gala-regista 

Gala Regista 2022 reprezintă recunoașterea performanței digitalizării primăriilor și instituțiilor publice din România și celebrează oamenii care au stat în spatele demersurilor de digitalizare, cu ambiția să dezvolte și să eficientizeze administrația publică din România.

Au fost create sașe categorii de premii care vor celebra valorile de performanță, inovație, progres, calitate, încredere și siguranță ale instituțiilor, dupa cum urmează:

Primăria cu cea mai bună prezență în mediile sociale.          

• Primăria cu cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii.

• Cea mai digitalizată instituție.

• Cea mai digitalizată primărie de comună.

• Cea mai digitalizată primărie de oraș.

• Categorie surpriză.

Nominalizările au fost realizate în mod obiectiv pe baza informațiilor disponibile în aplicația Regista pe baza unui sistem de scoring privind utilizarea reală a funcționalităților pentru digitalizare pentru fiecare categorie în parte. Câștigătorii vor fi desemnați pentru întreaga activitate din anul 2021.

În cadrul evenimentului am pregătit o supriză pentru toți urmăritorii online inscriși: Tombola Gala Regista 2022, unde am pregătit premii în valoare de 1.000 euro.

Seara se va încheia cu un recital de excepție LIVE – Damian Drăghici. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina evenimentului, pentru a fi la curent cu toate detaliile despre accesul online și participarea la tombolă: https://spotmedia.ro/gala-regista.

#DigitalizămRomânia

Back To Top