Mirro – cel de-al doilea produs Zitec. Soluția software pentru managementul performanței în echipă

Alături de aplicația Regista, Mirro este cel de-al doilea produs propriu din portofoliul companiei Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România.  Aplicația Mirro (mirro.io) a fost lansată în anul 2019 și este prima soluție completă de performance management din România. 

Produsul se adresează companiilor care își doresc să crească atât performanța echipelor, cât și pe cea a fiecărui angajat în parte. Este un tool care oferă o perspectivă nouă asupra evoluției profesionale, asupra impactului pe care îl are fiecare angajat în cadrul firmei și asupra rezultatelor de business.

Principala misiune a Zitec în ceea ce privește aplicația Mirro este să încurajeze exprimarea liberă, creativitatea echipelor și pe cea a fiecărui om în parte. 

Datorită experienței acumulate în peste 17 ani în industria IT, Zitec îmbunătățește constant procesele referitoare la oameni și echipe, de la partea organizatorică și administrativă, până la procesele de recrutare, management al performanței, feedback continuu și dezvoltare profesională.

Feedback continuu

Cu ajutorul aplicației, se pot organiza sesiuni de feedback la anumite intervale de timp (3-6-12 luni). Această opțiune facilitează comunicarea permanentă între toți oamenii companiei, mai ales în contextul actual în care tot mai mulți angajați sunt nevoiți să lucreze de acasă. Aplicația are o interfață prietenoasă, iar opțiunile cu care este prevăzută își propun să încurajeze comunicarea și să ajute echipele să se organizeze mai bine.

Astfel, Mirro încurajează fiecare membru al echipei să le ofere colegilor feedback în timp real. Este important ca feedback-ul să conțină atât aspecte pozitive, pe care fiecare angajat le apreciază la colegii lor, cât și lucruri care pot fi îmbunătățite, în vederea unei evoluții profesionale într-o direcție potrivită. Mai mult, toate aceste feedback-uri vor avea un ton mult mai prietenos și mai personal, în comparație cu sesiunile convenționale de evaluare. 

Această opțiune este cu atât mai utilă cu cât compania se află într-o continuă dezvoltare, iar numărul angajaților este în creștere. Aplicația simplifică procesul de organizare, evaluare și coordonare pentru fiecare angajat în parte. 

De asemenea, Mirro vine în ajutorul companiei pentru a-și atinge obiectivele clare și rezultatele cheie. În aplicație, pot fi setate obiectivele într-un mod transparent, organizate pe departamente, echipe sau oameni. În acest sens, feedback-ul oferit poate ajuta în direcția atingerii obiectivelor companiei.

 

Funcționalități pentru Resurse Umane

Deși aplicația se bazează pe dezvoltarea continuă a oamenilor și a echipelor, prin încurajarea feedback-ului continuu, Mirro cuprinde și funcționalități pentru administrarea resurselor umane. Printre acestea se află gestiunea concediilor, a cererilor de lucru de la distanța, deplasări în interes de serviciu, Flexitime, cât și a contractelor de muncă și a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverințe, situația concediilor etc. 

Rapoarte disponibile responsabililor HR și managementului

Departamentul de Resurse Umane și managementul firmei au acces la o prezentare generală a statisticilor referitoare la oameni în cadrul companiei. Opțiunea oferă o imagine de ansamblu asupra datelor procesate pe platformă și despre performanța fiecărui om în parte.

Mirro, o soluție software ușor de utilizat

Aplicația Mirro este o soluție Software as a Service (SaaS), care nu are nevoie de instalare și poate fi accesată direct din browser. Soluția SaaS utilizează tehnologia cloud computing Microsoft Azure și asigură atât un nivel de securitate ridicat, cât și o protecție avansată a datelor. Mai mult, Mirro se integrează cu soluții de tip Applicant Tracking System sau soluții de Payroll. Datorită interfeței intuitive, aplicația nu necesită o instruire prealabilă sau ajutor în configurare, deoarece în crearea Mirro s-a ținut cont de  obiceiurile pe care le au userii social media.

Îți poți arăta aprecierea față de colegi

Printre diferitele funcționalități ale aplicației se numără și Kudos, un mod prietenos prin care îți poți arăta public aprecierea față de colegii care au dus la bun sfârșit anumite sarcini. Recunoașterea pentu o anumită acțiune a unui coleg îi va da acestuia un plus de curaj și se va simți apreciat pentru eforturile depuse. 

În concluzie, Mirro este o aplicație dedicată managementului performanței în echipă și este un rezultat al experienței de peste 16 ani a companiei Zitec. Aplicația oferă o imagine de ansamblu clară asupra realizărilor echipelor, dar și a fiecărui angajat în parte.

Află mai multe detalii despre funcționalitățile aplicației Mirro și beneficiază de un demo gratuit pentru a te convinge de oportunitățile de dezvoltare.

Back To Top