Gala Regista 2022: Împreună construim România digitală – Câștigătorii premiilor pentru digitalizare

Pe 20 ianuarie 2022, Regista a găzduit și difuzat online, primul eveniment național în care au fost premiate primăriile și instituțiile care s-au remarcat în procesul de digitalizare în anul 2021.

GALA REGISTA 2022

Regista este lider de piață conform datelor SEAP pentru aplicațiile de managementul documentelor și e-Guvernare. Organizarea acestei gale este încă o activitate corelată cu misiunea Regista și anume să transforme instituțiile și companiile prin simplificarea proceselor pentru funcționari și cetățeni.

Gala Regista este un cadru de celebrare a echipelor din primării și instituții care sunt promotorii digitalizării. Este de asemenea, dovada vie a faptului că prin eforturi susținute și comune, împreună facem ca aceste lucruri să devină realitate.

Entuziasmul și energia nominalizaților și participanților au adus inspirație și bucurie, deoarece mulți s-au alăturat evenimentului virtual și și-au împărtășit gândurile despre experiența Regista.

Premiile au fost clasificate pe baza informațiilor disponibile în aplicația Regista pe baza unui sistem de scoring privind utilizarea reală a funcționalităților pentru digitalizare. Câștigătorii au fost desemnați pentru întreaga activitate din anul 2021.

Categoriile de premiere și câștigătorii:

“Primăria cu cea mai bună prezență în mediile sociale” – Primăria Năvodari

“Cea mai digitalizată primărie de oraș“ – Primăria Năvodari

Primăria Năvodari în doar 9 luni de la implementarea platformei Regista, a reușit să obțină 4000 de conturi de utilizator create, au încărcat peste 60.000 documente lucrate în platformă din care 1200 sunt solicitări ale cetățenilor, 2600 de programări și 350 de sesizări. 

Și nu se termină aici procesul de digitalizare, pentru anul 2022 au în plan să implementeze posibilitatea plății impozitelor și amenzilor direct din aplicație, dar și o soluție prin care anumite taxe să fie calculate automat.

“Cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii/Primăria cu cele mai multe conturi de contribuabili (raportat la populație)“ – Primăria Târgu Bujor

Primăria Târgu Bujor a reușit sa gestioneze cu ușurință toate taxele și să obțină peste 800 de conturi de utilizator create, înregistrând peste 4900 de programări.

“Cea mai digitalizată instituție (alta decat UAT)“ – Administrația Străzilor București

Administrația Străzilor București a câștigat premiul pentru “Cea mai digitalizată instituție (alta decat UAT) pentru că a reușit să introducă noi repere de digitalizare în cadrul instituției foarte benefice atât la nivel național, cât și european. Au implementat cu succes sistemul informatic de registratură electronică și managementul documentelor care permit identificarea stadiului de rezolvare a tuturor petițiilor și sesizărilor primite din partea cetățenilor.

“Cea mai digitalizată primărie de comună“ – Primăria Sânmartin

Primăria Sânmartin a reușit să câștige premiul pentru “Cea mai digitalizată primărie de comună“ deoarece au fost utilizate constant module din portalul e-guvernare/Regista, au fost încărcate numeroase cereri de formulare, programări și sesizări.

“Best customer“ – Primăria Tăuții Măgherăuș

Primăria Tăuții Măgherăuș pune la dispoziția cetățenilor servicii online pentru a  eficientiza și simplifica interacțiunea dintre cetățean și autoritatea publică locală. Acestea sunt împărțite în 6 secțiuni: Verificarea stării solicitărilor depuse, Formulare electronice, Sesizări, Programări online, Plăți online, Monitorul Oficial Local. 

Mulțumim tuturor invitaților, urmăritorilor, partenerilor și sponsorilor noștri pentru sprijinul constant și disponibilitatea de a contribui la Gala Regiata 2022.

Pentru mai multe detalii despre aplicația Regista , pentru solicitări demo gratuit sau alte informații, vă rugăm să să ne scrieți prin formularul de pe website sau să ne contactați prin e-mail la [email protected].

Împreună construim România digitală!

Back To Top