Digitalizarea presupune o continuă modernizare. Cum ajută noul design al aplicației Regista?

Digitalizarea înseamnă schimbare, iar din acest motiv am îmbunătățit interfața aplicației Regista, pentru a veni în sprijinul clienților noștri. Schimbările aduse vor răspunde și mai ușor nevoilor celor peste 9.000 de utilizatori ai aplicației.

Facilităm cât mai mult procesul de management al documentelor pentru cei peste 500 de clienți Regista și îmbunătățirile aduse frecvent  eficientizează activitatea internă din instituțiile publice.

Până în prezent, au fost încărcate în aplicație peste 8 milioane de documente importante pentru desfășurarea activității în cadrul instituțiilor din România. Pe lângă garanția stocării în siguranță în cloud Microsoft Azure, ne dorim să oferim îmbunătățiri constante procesului de management al documentelor. 

Ce îmbunătățiri am adus aplicației Regista?

Pentru a facilita procesul prin care funcționarii înregistrează electronic documentele, gestionează fluxul de lucru între departamente și verifică stadiul de rezolvare a sarcinilor, am lansat o nouă interfață a aplicației Regista. 

Prin noul design, le oferim utilizatorilor o mai bună structurare a secțiunilor de interes, pentru a optimiza cât mai mult fluxul de management al documentelor.

Utilizatorii vor avea o imagine de ansamblu mai bine definită a documentelor și a stadiului în care se află acestea. Meniul principal a fost poziționat în partea stângă, fiind totodată mai ușor de gestionat datorită iconițelor specifice pentru fiecare secțiune. Mai mult, meniul poate fi micșorat pentru a le facilita utilizatorilor activitatea de management al documentelor. 

Ce trebuie să știe utilizatorii despre îmbunătățirile aduse aplicației?

Noua interfață nu afectează funcționalitățile aplicației Regista, ci aduce un design nou și ușor de utilizat de către clienți. 

În momentul în care utilizatorul accesează aplicația, va fi întâmpinat de un mesaj, printr-o fereastră de tip pop-up, în care va fi anunțat de modificările pe care le-am făcut. Mai mult, după închiderea ferestrei, funcționarii beneficiază automat de un ghid de prezentare pentru utilizarea noului design. Cu ajutorul acestuia, vor afla simplu și rapid ce modificări au fost făcute și unde găsesc diferite butoane pentru funcționalitățile deja cunoscute.  

Dacă funcționarii au nevoie de mai mult timp pentru a se obișnui cu noua interfață, au posibilitatea de a se reîntoarce oricând la vechea versiune a aplicației. 

De asemenea, pentru a sprijini și lucrul de acasă al funcționarilor publici, oferim în continuare autorităţilor locale trei luni de licenţă gratuită pentru activarea modulelor Managementul documentelor şi e-Guvernare ale Regista.

În concluzie, investim constant în procesul de digitalizare a instituțiilor din România, iar din acest motiv aducem îmbunătățiri la nivelul aplicației noastre. Regista automatizează activitatea din administrațiile locale, guvernamentale, dar și din companii, facilitând comunicarea atât între departamente, dar și între funcționari și cetățeni, prin rezolvarea electronică a solicitărilor primite. 

Dacă aveți sugestii referitoare la îmbunătățirea calității serviciilor la nivel de funcționalitate sau dacă ați primit anumite solicitări din partea cetățenilor, care nu au fost acoperite de aplicație, ne puteți scrie la adresa de e-mail [email protected].

Back To Top