Automatizează și eficientizează activitatea din administrația publică. Cum poți solicita un demo gratuit?

Regista este aplicația care cuprinde modulele de managementul documentelor și registratură electronică. Soluția noastră facilitează înregistrarea electronică a documentelor și are ca scop atât digitalizarea activității, cât și eliminarea cozilor și reducerea birocrației. 

Regista este acum singurul portal complet de digitalizare care oferă și posibilitatea plății taxelor locale și a amenzilor direct către primărie. Modulul de plăți are deja setate taxele prevăzute în Codul Fiscal, funcționarul trebuind doar să introducă valoarea acesteia în aplicație. În plus, se pot adăuga ușor noi taxe stabilite individual de fiecare primărie. 

Totodată, Regista este singura aplicație care permite calculul automat al valorii taxelor pe baza criteriilor stabilite prin actele normative, fie că este vorba de suprafață, procent, număr persoane, etc.

Creșterea gradului de colectare înseamnă independența față de bugetele centrale și mai mulți bani de investiții pentru comunitate.

Cum poți solicita un demo gratuit și care sunt beneficiile?

Regista a contribuit la eficientizarea și digitalizarea activității interne din peste 800 de instituţii publice şi companii din toate judeţele ţării. În anul 2021 interacțiunea utilizatorilor cu platforma a crescut semnificativ, înregistrând un total de peste 15.000 de conturi create de cetățeni.  Astfel, un procent de 75% din utilizatorii platformei au depus solicitări pentru diverse acțiuni – ca de exemplu depuneri de formulare online, trimiterea de sesizări, efectuarea de programări.

Pentru a solicita un demo gratuit este necesar să completezi formularul din pagina noastră și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil, sau ne poți contacta la numărul de telefon 0723.649.989

Solicită un demo și poți beneficia de:

  • Testare gratuită înainte de achiziție;
  • Absența costurilor de implementare;
  • Instructaj și setare, la sediul clientului;
  • Suport tehnic dedicat și asistență tehnică, prin e-mail sau telefon;
  • Promovare gratuită Social Media – Vă ajutăm să promovați modulele Regista prin texte și materiale grafice pentru Social Media, website-ul propriu și alte canale.

Poți încerca gratuit toate modulele disponibile din platformă pentru o perioadă de 30 de zile.

Regista încurajează persoanele din conducere să adopte soluții digitale pentru a eficientiza munca depusă de funcționarii publici. Aplicația noastră vine cu soluții pentru o digitalizare rapidă a instituțiilor și pentru facilitarea comunicării dintre cetățeni și funcționari.

Back To Top